Werkwijze

Ik ga meestal individuele wandelingen met de hond maken.
• zo krijgt de hond alle aandacht en komt op de eerste plaats.
• voor onzekere honden is dit ideaal.

Belangrijk vind ik dat elke hond recht heeft op een fijne wandeling!

Het komt ook wel eens voor dat ik met 2 of 3 honden loop, maar dat is mijn max en dan moet ik zeker weten dat ze samen kunnen.
Ik wandel meestal vanuit uw eigen huis, maar tijdens de intake vraag ik ook meestal of ze in de auto kunnen, zodat ik daarin flexibel kan zijn.

Mocht u contact opgenomen hebben, dan plannen we altijd een kennismakingsgesprek bij u thuis. Dan maken we kennis met elkaar en ik maak kennis met de hond(en).
Ik breng een inschrijfformulier mee en een checklijst met een aantal praktische vragen. Voor het geval er een sleutel meegegeven wordt heb ik een sleutelformulier.

Ook wijs ik u op de algemene voorwaarden onderaan de website. Lees deze goed door. Desgewenst kunt u ze ook uitprinten.

Mocht het nodig of wenselijk zijn, kan ik een proefwandeling maken of een keer meelopen met u om mijn wandelingen ook zoveel mogelijk af te kunnen stemmen op wat de hond gewend is.

Als alles geregeld is maken we afspraken over wanneer ik ga uitlaten en kan ik gaan starten. Deze afspraken kunnen mondeling gemaakt worden, maar vervolgafspraken mogen, bij voorkeur, ook via app of mail gedaan worden.

Oh ja!! en hoort u op de uitlaatdag niks, ga er maar vanuit dat alles goed gaat. Meestal volgt er via de app nog wel een berichtje en af en toe een leuke foto!!
Mochten er bijzonderheden zijn die niet kunnen wachten tot ’s avonds, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Na afloop van de wandeling kijk ik uiteraard even of de hond nog voldoende drinkwater heeft en of er verder in de ruimte waarin de hond achter gelaten wordt geen bijzonderheden zijn die gevaarlijk of onprettig voor de hond kunnen zijn. Ik ruim de riem of andere benodigdheden weer op.